Deze fabrikant wil Apple en Samsung van de troon stoten

Auteur: , 4 Reacties
Alcatel Onetouch komt met supersmartphone

Als het aan Alcatel Onetouch ligt, dan maken we straks kennis met een nieuwe ‘supersmartphone’ die de concurrentie met de iPhone 7 en de Samsung Galaxy S7 aangaat.

Op dit moment is in Las Vegas de technologiebeurs CES aan de gang, waar Alcatel bekend maakte met een budgettoestel te komen dat op Windows 10 draait. Het toestel, de Fierce XL, zal slechts 140 dollar gaan kosten. Maar dat is niet het enige: een topman van het bedrijf liet aan CNET doorschemeren dat het bedrijf werkt aan een zogenaamde ‘supersmartphone’. Alcatel wil namelijk de concurrentie aangaan met de toptoestellen van Apple en Samsung.

Volgens Alcatel wordt deze high-end telefoon voorzien van de beste hardware die er is. Ook dit toestel zal op Windows 10 gaan draaien. Het is nog niet bekend wanneer het toestel gepresenteerd wordt en hoe Alcatel ervoor wil zorgen dat we onze iPhone of Samsung massaal van de hand doen, maar daarover later ongetwijfeld meer.4 reacties

ik weet het nu al: nee. mensen met ios kunnen meestal voor geen meter omgaan met windows phone. ook android liefhebbers gaan dit niet aanschaffen gok ik, aangezien ze het al zeker niet voor
de prijs doen, en de systemen ongeveer hetzelfde zijn.
@gwnbmw: Windows 10 biedt in ieder geval een mooi alternatief voor het android systeem dat toch uiteindelijk ontwikkeld is voor en door een online adverteerder.
Het is voor Microsoft een enorm belangrijkste stap dat de Windows 10 versie voor op de telefoon ook echt een waardige Windows 10 is. Die softwarematig eigenlijk gelijk is aan de Windows 10 van je computer.

Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat lopen want naar mijn mening is dit de enigste manier hoe Microsoft vaste voet kan krijgen in de Tablet/Smartphone markt.
@reistje: denk ik ook. De surface phone waarschijnlijk die een intel processor krijgt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).