Deze Fallout 3 casemod is fantastisch

Deze Fallout 3 casemod is fantastisch
Standaard PC’s zijn voor standaard mensen. Wie een beetje creatief is maakt van zijn computer een waar kunstwerk, zoals deze mod die regelrecht uit Fallout 3 lijkt te komen.

De beroemde post-apocalyptische game Fallout 3, die in het najaar van 2008 werd gelanceerd, speelt zich af in 2277. In wat vroeger de Oostkust van de Verenigde Staten van Amerika was. De gameplay is real-time en kan zowel in eerste- als in derde persoon gespeeld worden, in tegenstelling tot de vorige Fallout games, die isometrisch en per beurt gespeeld werden. We denken nog wel eens met weemoed terug aan de door een nucleaire oorlog vernietigde wereld van Fallout, waarin alles een sterke industriële look had.

Wie het spel ook nog steeds een warm hart toedraagt is de ‘modder’ Americanfreak. Hij bouwde een volledige PC in stijl van de game, inclusief een bijpassende Pip Boy 300.

Pip Boy 300

De basis bestaat een Thermaltake s41 Urban Series-behuizing, een Thermaltake Challenger Illuminated-toetsenbord, een Thermaltake Theron-muis en een Thermaltake Big Typ Revo voor het koelingsgebeuren. Dit alles gevuld met een 128GB SSD, een ASUS Sabertooth 990FX R2.0-moederbord, een EVGA 680 GTX-videokaart en een AMD FX-8350. Het eindresultaat is bijzonder tof geworden, check het in de gallery!

[lg_folder folder=”0_Divers/Fallout_3_Case_Mod/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *