Deze feature krijgt de 2019-iPhone in ieder geval niet

Auteur: , Geen reacties
iPhone X

We zijn 2018 nog niet uit of de eerste voorspellingen voor 2019 rollen alweer binnen.

We hebben zo’n beetje alle geruchten over de aankomende iPhones wel voorbij zien komen. Vanavond presenteert Apple ze, maar het is afwachten of de techgigant ons nog kan verrassen. Ming-Chi Kuo lijkt ook al helemaal klaar met 2018, want de bekende Apple-analist komt nu al met zijn eerste primeur voor 2019. Toegegeven: groot nieuws is het niet, maar dat volgt ongetwijfeld later.

De iPhone X beschikt over twee cameralenzen die samen in de Portrait Mode kunnen zorgen voor foto’s met een onscherpe achtergrond. De TrueDepth-camera aan de voorkant is veel preciezer en werkt met infrarood, dus gebruik die ook aan de achterkant en je krijgt nog betere portretfoto’s, toch? Dat is te simpel gedacht. Volgens Kuo zou Apple voor 2019 geen plannen hebben om de camera van de iPhone grondig te veranderen.

Volgens Kuo is Apple tevreden met het Portrait Mode-algoritme, simpelweg omdat klanten ook tevreden zijn met de resultaten. Daarnaast zijn andere toepassingen voor de TrueDepth-camera nog niet ver genoeg ontwikkeld. Daarbij zou het vooral gaan om Augmented Reality, maar daar wil Apple dus pas later volop op inzetten.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).