Deze films missen we op Disney+ [video]

Auteur: , 2 Reacties
disney-+-titels-missen

Zouden ze nog komen?

Dat Disney + er zin in heeft blijkt wel uit de bizarre dump van titels die ze gaan streamen. Inmiddels heeft men zich door het bombastische aanbod heen geslagen en een inventarisatie gemaakt van wat er mist. Natuurlijk altijd interessant.

Tarzan – animatie 1999
Met de legendarische soundtrack van Phil Collins haalde Tarzan in 1999 alle film-hitlijsten. Hoewel veel animatieseries en -films te zien zijn is Tarzan een opvallende afwezige. Zeker gezien het feit dat de film (nog) op Youtube en Netflix wordt aangeboden is het niet te verwachten dat we deze binnenkort op Disney + tegenkomen. Wij laten je natuurlijk wel even herinneringen ophalen.

Star Wars: The Last Jedi
Met de hele Star Wars collectie onder handbereik en het feit dat men werkt aan opvolger ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ was het opvallend dat deze titel niet in het overzicht zat. Inmiddels heeft Disney bevestigd dat beide films, samen met ‘Solo: A Star Wars Story’ nog in het eerste jaar zullen worden toegevoegd. Wij frissen even jouw geheugen op.

Up
Dat Toystory 4 nog niet in de line-up staat is wellicht logisch. Opvallender is dat de genomineerde film ‘Up’ uit de Pixar Studio ook ontbreekt. Het blijkt dat er nog een overeenkomst loopt met een andere, buitenlandse streamingdienst. Zodra deze is afgelopen verwacht Disney + alsnog deze titel toe te voegen.

X-man films
X-man animaties zijn wel in de streamingdump opgenomen. De X-man films zelf ontbreken echter. Dit heeft te maken met het redelijk gewelddadige karakter dat men nog even buiten de deur wil houden. De meest controversiële (r-rated) films, ‘Deadpool’ en ‘Logan’ zullen daarom waarschijnlijk ook niet beschikbaar komen. Andere titels verwacht men wel, al is niet duidelijk op welke termijn.

Maleficent
Nu ‘Maleficent: Mistress of evil’ bijna in de bioscoop verschijnt was de verwachting dat Disney + de mogelijkheid zou grijpen om deze extra te promoten door het eerste deel op te nemen in de streaming-titels. Dit blijkt echter (nog) niet het geval. Overigens heeft Disney aangekondigd dat er nog meer updates komen, dus wie weet verandert de koers nog vóór de stream live gaat. De trailer van de originele film zie je hier. De nieuwste opvolger bespraken we in dit artikel, waar je ook een trailer kunt vinden.

Beeld: Disney, Maleficent2 reacties

Geen Deadpool? Dat zou toch jammer zijn. Het leukste van Marvell wat mij betreft!
Ehhmmm… ik weet t niet hoor… maar de films up, thel last jedi, solo en maleficent staan gewoon op disney+…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).