Deze Fortnite-bug laat je door muren schieten

Deze Fortnite-bug laat je door muren schieten
Fortnite-gamers worden opeens verrast door schoten die door een muur komen. Deze shotgun is de boosdoener.

Epic Games moet aan de slag om een vervelende bug te fixen in Fortnite. De Heavy Shotgun is in staat om door muren te schieten. Het euvel kwam aan het licht op de FortniteBR subreddit. Een gebruiker liet daar zien hoe hij met de shotgun door een muur kon knallen en zo in staat was een andere speler uit te schakelen.

Vervolgens gingen ook andere gamers de bug uitproberen in Fortnite en inderdaad. De shotgun is zo krachtig dat muren geen obstakel lijken. Er zijn drie verschillende muursoorten in Fortnite. Een houten, stenen of metalen muur. Tijdens testmethodes werd door een stenen muur geschoten. In de comments komt naar voren dat het vermoedelijk werkt in combinatie met alle muren. De bug is ook getest met andere wapens, maar met alleen de Heavy Shotgun is het mogelijk om daadwerkelijk door muren te knallen.

Op Reddit is een demonstratievideo te zien van de bug. Er is tot nu toe nog geen fix gekomen vanuit Epic Games. Probeer dus bij muurtjes vandaan te blijven om misbruikers van de bug tegen te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *