Deze Fortnite-feature loopt vertraging op

Deze Fortnite-feature loopt vertraging op
Epic Games heeft een mededeling voor de gamers.

Zoals je misschien weet is Fortnite op zo’n beetje elk denkbaar modern platform te spelen. Op iOS, op Android, op de PlayStation, computer of Xbox. Het kan allemaal. Hoewel er ook zoiets als crossplay bestaat, heeft Epic Games het nog niet voor elkaar gekregen om accounts te laten samensmelten.

Tot op heden is het niet mogelijk om je progressie van het ene platform naar het andere mee te nemen. Epic Games werkt hard aan een functie om accountgegevens samen te laten smelten, maar in het proces heeft de ontwikkelaar slecht nieuws voor de gamers. Epic Games heeft namelijk bekendgemaakt dat de ontwikkelingen vertraging hebben opgelopen.

Men wijt het aan technische moeilijkheden waardoor de Account Merge-functie niet op de korte termijn gaat gebeuren. Epic Games spreekt over een mogelijk release begin 2019, zonder een specifieke datum te noemen.

De mogelijkheid om accounts te synchroniseren kwam op tafel, nadat Sony toestemming gaf om een separaat account op de PlayStation 4 voor Fortnite te gebruiken. Voorheen verliep dit via een PlayStation Network account, waardoor de progressie ook niet werd opgeslagen op de servers van Epic Games, maar op die van Sony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *