Deze Fortnite-speler vliegt heel eiland over… op raketten!

Auteur: , Geen reacties
Wat een baas!

Deze baas hoeft niet te lopen. Hij vliegt!

Sinds de release van Fortnite in de zomer van vorig jaar gingen spelers al creatief om met alle mechanieken in de game. Natuurlijk kun je dodelijke vallen bouwen met de bouw-modus en ja, je kunt op een raket springen om een stuk af te leggen met raketsnelheid. Deze speler past een recente content update van Fortnite daarentegen op een kaakdroppende wijze toe.

YouTuber NoahJ456 gebruikt de reeds toegevoegde bestuurbare raketten niet voor ‘saaie’ doeleinden als het opblazen van je vijand (of zijn bouwwerken). In plaats daarvan gebruikt hij ze voor het zogenoemde ‘rocket riden’, een feature/glitch in Fortnite waardoor je op raketten kunt springen en er dus letter op kunt rijden. Tot voorheen was dat alleen nog niet zo makkelijk.

Een teammaat moest een raket afvuren (met het traject van het projectiel in gedachte houdend) en jij moest er vervolgens op springen. NoahJ456 heeft geen squad nodig, want door middel van een perfect uitgelijnde raket recht achter hem kan hij zichzelf vliegend houden en zo letterlijk de hele map overvliegen.

Nu, allereerst is het ontzettend moeilijk om jezelf op een raket te krijgen. Ben je eenmaal zover, dan moet je de volgende raket afvuren, achter je laten vliegen en er precies op weten te springen voordat je huidige raket (na een timer) ontploft. Dit kunstje herhaal je keer op keer en bij een perfecte uitvoering ziet er uit zoals hieronder. Om het nog absurder te maken, kun je ook nog een sniper pakken en mensen die je voorbij zien vliegen een stevige headshot bezorgen.


Screen @NoahJ456/YouTubeEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).