Deze fotos maak je met de OnePlus 3

Auteur: , 8 Reacties
Foto

De meeste specs, prijzen, uiterlijk én de lanceringsdatum zijn al uitgelekt. Nu zien we de kwaliteit van de camera.

De bovenstaande en drie onderstaande fotos werden op Weibo geplaatst door de CEO van OnePlus, Pete Lau. De zogenaamde EXIF-data wijst uit dat het hier gaat om drie fotos van een 16MP-camera (het eten) en één van een 8MP-camera (portret), waarmee de camera-specs van het toestel alvast bevestigd zijn.

OnePlus 3 frontcamera

OP3

OnePlus 3 foto8 reacties

Mm niet echt indrukwekkend ofz, de camera was tot nu toe nooit het paradepaardje van de One Plus lijn en zo te zien blijft dit zo.
@Donstil: Ik ben wel onder de indruk van de primaire camera. Dit zijn foto’s die binnen zijn gemaakt zonder flits en ziet er superscherp uit. Let op dat gerecht met de groene groenten. Je kan de haartjes erop tellen.

Ik neem aan dat iedereen zijn beoordeling bepaalt op basis van de originele foto’s, die je dus op de Weibo post moet downloaden. De foto’s in dit artikel zijn natuurlijk gedownsized.
Even nergens om, ik ben een OnePlus fan en heb zeker interesse naar de OP3, maar halleluja krijgt apparata de nodige centjes om OnePlus te promoten door elke dag een post te plaatsen??
@wantec: Was het maar waar. Hij is er nu eenmaal bijna en we pakken alle nieuwtjes mee. Doen we bij een iPhone of Galaxy S ook.
@vanderlinindustries: dat is waar. Maar moet toegeven dat het wel werkt:) kan niet wachten om er eentje te bestellen. Hopelijk houden ze de prijzen onder de 400 euro en kan ik gebruik maken van het tele2 4G netwerk.
S6/S7 maakt stukken betere foto’s.
@bofkont: de S6/S7 is ook stukken duurder. Ik neem aan dat je dit zegt op basis van de originele foto’s, die je dus op de Weibo post moet downloaden?
Overigens zijn deze fotos idd gecomprimeerd, daar ontkomen we niet aan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).