Deze functie van Flitsmeister komt nu naar Google Maps

Deze functie van Flitsmeister komt nu naar Google Maps
Nu is Flitsmeister nog onverminderd populair onder Nederlandse automobilisten. Daar kan verandering in gaan komen.

Begin dit jaar werd duidelijk dat Google Maps nieuwe features kreegt waar al jaren iedereen op wacht. De mogelijkheid om flitspalen, flitsers en ongelukken te zien op het kaartje van de app. Waze, dat in handen is van Google, beschikt al over deze functies.

Ging het destijds nog om tests, nu lijkt Google de features internationaal te hebben uitgerold op Maps. Dat blijkt uit posts op Reddit. Het is nog niet bekend of en wanneer wij in Nederland aan de slag kunnen met de functies. Gebruikers kunnen, net als bij Flitsmeister, zelf een flitser of auto met pech langs de weg doorgeven aan Google. Vervolgens zullen andere gebruikers een waarschuwing krijgen mochten ze een incident of flitser naderen.

Het zal een nachtmerrie zijn voor Flitsmeister als Google de functie ook in Nederland gaat integreren. Daarmee zou de Nederlandse vinding er in één klap een hele grote concurrent bij krijgen. Voor nu is er nog niets concreets duidelijk en zul je naast Google Maps ook van Flitsmeister gebruik moeten maken tijdens de rit. Of je gebruikt Waze natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *