Deze gadget maakt duidelijk of je stinkt of niet

Kunkun
Voorkom gênante momenten.

Ieder mens is anders en de één ruikt van zichzelf nu eenmaal wat meer dan een ander. Gelukkig zijn er voldoende middeltjes verkrijgbaar om jezelf aangenaam te laten ruiken. Toch kan het voorkomen dat je alsnog niet zo fris ruikt. Hoe vervelend is het dan als je dat zelf niet doorhebt. Niet iedereen heeft zin om je aan te spreken en het is best lullig als je diezelfde dag nog een date hebt.

Gelukkig is er technologie. Technologie dat je een handje op weg helpt. De Kukun Body van Konica Minolta is een apparaat dat meet of een vreselijke lichaamsgeur meesleept. Het apparaat staat via Bluetooth in verbinding met je smartphone. Via een app vertelt het product wat er aan de hand is en of je bijvoorbeeld even een douche moet nemen. Het apparaat komt, hoe kan het ook anders, uit Japan.

De Kukun Body kan op vier plekken meten. Je voeten, achter je oren, de omgeving van je hoofd en de oksels. Helaas voor geïnteresseerden: Konica Minolta is niet van plan om het product buiten Japan te lanceren. Je bent dus op import aangewezen. Het product zal later dit jaar op de markt worden gelanceerd voor de prijs van 30.000 yen, omgerekend zo’n 230 euro.

[gv data=”DIdJGIq0vME”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *