Deze multiplayer shooter is verkozen tot game van het jaar

Auteur: , Geen reacties
Het zal je overigens niet verbazen

Het zal je overigens niet verbazen.

De multiplayer shooter van Blizzard Entertainment, Overwatch, is tijdens The Game Awards verkozen tot game van het jaar. Overwatch liet hiermee de games Titanfall 2, Inside, Doom en Uncharted 4: A Thief’s End achter zich.

Verder kreeg Overwatch ook de titel van ‘Best Game Direction’ en werd door de jury en het publiek gezien als de beste multiplayergame van 2016.

In Overwatch spelen spelers tegen elkaar in kleurrijke arena’s en kunnen zij kiezen uit 23 personages. Deze personages hebben elke unieke vaardigheden. Er is sprake van een hoop explosies en van gekke karakters zoals ruimte-gorilla’s. De graphics van het spel doen denken aan cartoons.

Afgelopen oktober maakte ontwikkelaar Blizzard bekend dat Overwatch op dat moment 20 miljoen spelers had.

Het is overigens ook niet vreemd dat Overwatch in de prijzen is gevallen. De game was de eerste nieuwe gameserie van Blizzard Entertainment in jaren en blijkt razend populair te zijn.

Eerder dit jaar konden mensen die nieuwsgierig waren naar het spel of nog niet zeker wisten of ze het moesten kopen een bepaald weekend gratis spelen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).