Deze game-klassieker krijgt eindelijk een moderne remake

Auteur: , 3 Reacties
Command & Conquer maakt comeback

Electronic Arts heeft bevestigd dat er een remake van Command & Conquer op de planning staat.

Westwood Studios bracht het origineel van Command & Conquer uit in 1995 en was een enorme hit. Diverse games in dezelfde reeks volgden, maar sinds 2010 is het stil op de PC-markt. Recentelijk volgde de aankondiging van Command & Conquer: Rivals voor iOS en Android en dat smaakt naar meer.

EA’s Jim Vessella gaf in een gesprek op Reddit toe dat het origineel binnenkort in een nieuw jasje gestoken wordt. “De boodschap is duidelijk: de community wil C&C terug op de PC. Daar ben ik het helemaal mee eens. We willen de klassieke PC-games remasteren, om zo de 25e verjaardag van het origineel te vieren.”

Het goede nieuws: EA gaat geen microtransacties toevoegen. Wel behoort het tot de mogelijkheden dat het menusysteem op de schop gaat en andere zaken een likje verf krijgen.3 reacties

Gooi er een CC 2-3 red alert/Yuri┬┤s Revenge remake in en ik doe mee !!!!!!!
De allereerste C&C… Vele, vele uren gespeeld op m’n eigenbouw 486 pc, zelfs speciaal nog een ‘groot’ 17″ Ilyama beeldscherm voor aangeschaft. Oh, de nostalgie…
@rrrobert: Same here ! Ook een 17 inch Ilyama destijds, was toendertijd HET scherm en 17 inch was echt flink voor die tijd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).