Deze gaming monitor wil je hebben!

Deze gaming monitor wil je hebben!
En hij is niet eens zo duur…

Het Taiwanese bedrijf AOC heeft weer een parel van een monitor op de markt gebracht. De AOC AGON AG251FZ is een monitor die niet kan ontbreken bij een professionele gamer.

De monitor beschikt over een verversingssnelheid van 240 Hz, 1 milliseconde responstijd en Adaptive-Sync. Deze features zorgen voor een soepele gameplay zonder motion blur en haperingen. Ook zorgen de AOC Ergo Dial Base en de AOC QuickSwitch-controller comfort voor de competitieve gamers.

De monitor beschikt over een Full HD TN-paneel van 25 inch. Hierdoor is de verhouding op het scherm 16:9 en krijg je een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Daarnaast kun het beeld aanpassen aan bepaalde games, door van een van de game modi gebruik te maken.

Verder zorgt de Adaptive-Sync ervoor dat de monitor kan synchroniseren met videokaarten, waardoor haperingen voorkomen worden. Ook beschikt de AG251FZ over een technologie die schermflikkeringen tegengaat, zodat vermoeide ogen tijdens een lange gamesessie verleden tijd zijn!

De monitor bevat een inklapbare headset-houder voor gamers die graag een headset gebruiken tijdens het gamen. In de monitor zelf is er ook een audio en microfoon input, mocht je die van je pc niet willen gebruiken. Verder kun je het scherm kantelen, draaien en aanpassen in hoogte.

Wil je je monitor meenemen? Dat is geen probleem, want de AG251FZ beschikt over een handvat waardoor je hem makkelijk kunt vervoeren.

Je kunt de AOC AGON AG251FZ nu in de winkel kopen voor een prijs van €499.

Maar wil je liever een ander merk dan is dat geen probleem. Deze nieuwe LG monitor is namelijk een must have voor elke gamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *