Deze gast heeft Avengers: Infinity War 43x gekeken

Deze gast heeft Avengers: Infinity War 43x gekeken
Dan moet je wel heel erg fan zijn.

Avengers: Infinity War is een populaire film. De titel brengt Marvel veel geld in het laatje. Je kunt fan zijn van een film, maar deze meneer gaat wel heel erg ver. Hij bezocht de film enkele tientallen keren en hield via sociale media zijn volgers op de hoogte.

De eerste paar keer leek het nog om een grap te gaan. Na tien keer zorgde de man voor de nodige verbaasde gezichten, maar inmiddels is dat stadium allang gepasseerd. Nem: The Infinity Watcher, zoals de man zichzelf op Twitter noemt, is een populaire YouTuber met enkele honderdduizenden abonnees. Sinds Avengers: Infinity War eind april in de bioscoop draait, is deze meneer niet weg te slaan bij cinemas.

Zijn voorlopige streak van 43 keer zal nog niet ophouden. IMAX is ook op de hoogte van de stunt en heeft 50 bioscoopkaartjes weggegeven aan de fan. Zo kan hij de film bijna 100 keer zien, mocht hij het ook daadwerkelijk volhouden. Naast internetfaam, komt zijn stunt steeds meer onder de aandacht. Zelfs de regisseur van de film volgt de YouTuber op Twitter. Hij liever dan ik, zullen we maar zeggen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *