Deze gast heeft de grootse gamecollectie ter wereld

Auteur: , Geen reacties
Deze gast heeft de grootse gamecollectie ter wereld

En nu is het geregistreerd als een record.

Langzaam maar zeker kruipen we naar een digitale wereld. Games kopen in de winkel zal ongetwijfeld over een paar jaar niet meer mogelijk zijn. Consoles van de toekomst werken niet meer met CD’tjes, maar met een enorme harde schijf en een digitale winkel. Dit heeft voor- en nadelen.

Voordeel is dat het veel ruimte scheelt in je huis. Een serieuze game verzameling neemt de nodige ruimte in beslag. Vraag dat maar aan de man uit onderstaande video. Een nadeel is dat een hele industrie aan winkels zal verdwijnen. Ook is het fijn om ‘fysiek’ een game in handen te hebben. Kijk bijvoorbeeld naar de trend rondom vinyl.

In de categorie bizarre verzameling heeft Antonio Monteiro absoluut een record te pakken. Het Guinness World Record kwam bij hem op bezoek om zijn collectie games te registreren. Na een telling won hij inderdaad het record. Zijn verzameling bestaat namelijk uit 20.139 videogames.

Het Guinness World Record maakte een item over de collectie. De video kun je hieronder bekijken. Een game verzameling om duizelig van te worden..Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).