Deze geweldige Sci-Fi topper komt naar Netflix

Deze geweldige Sci-Fi topper komt naar Netflix
Een aanrader voor liefhebbers van science fiction.

Het Amerikaanse Netflix heeft de rechten van de film The Wandering Earth gekocht. Dit is een Chinese film die op Hollywood-achtige schaal is geproduceerd. De film laat zien dat de Chinese filmindustrie serieus is. Natuurlijk op de taal na, is het verschil met een traditionele Hollywood-film bijna niet te merken.

Internationaal is The Wandering Earth nog niet heel bekend, maar in Azië rinkelen de kassa’s als een malle. De film heeft al meer dan 600 miljoen dollar in het laatje gebracht. Toevallig heeft ondergetekende deze film gezien in de Chinese bioscoop en kan meepraten dat The Wandering Earth een toppertje is voor Chinese begrippen. De CGI, het verhaal en de cast zit gewoon goed in elkaar. De film is zeker niet perfect, maar daar mag je straks zelf achter komen.

The Wandering Earth komt namelijk naar Netflix nu de dienst de filmrechten heeft gekocht. Het is nog niet bekend wanneer de film te zien is op Netflix. Liefhebbers van films als The Martian en Interstellar zullen aan The Wandering Earth een vermakelijk filmavondje beleven.

[gv data=”_lsOwtKNsAA”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik houd best wel van SciFi films, maar een SciFi film in de Chineese taal daar pas ik voor. Ik heb in het verleden als eens een poging gewaagd om een Chinees talige film op Netflix te bekijken, maar ben vanwege de taal afgehaakt.

  2. Vijftien jaar geleden had je ‘Asiamania’ op MTV, die op vrijdagavond en zaterdagavond een Aziatische thriller, actie-, sci-fi- of horrorfilm uitzond. Waarna de film onder een label met dezelfde naam op dvd werd uitgebracht. Geweldig was dat. Ik heb er een grote liefde voor Aziatische cinema aan overgehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *