Deze grappige nieuwe functie komt naar Google Assistent

Auteur: , Geen reacties
Deze grappige nieuwe functie komt naar Google Assistent

Kun je niet slapen?

We hebben allemaal geregeld last van moeilijke nachten. Je draait je om in bed en je valt maar niet in slaap. In plaats meteen naar slaapmiddelen te grijpen kun je ook dit hypermoderne alternatief eens overwegen.

Assistenten op smartphones worden steeds beter en werken al een stuk slimmer in vergelijking met de introductie. Zo ook Google Assistent. Onder de motorkap werkt Google geregeld aan nieuwe features en in aanloop naar Tell A Story Day komt het Amerikaanse techbedrijf met een welkome functie.

Google Assistent heeft nu ook de mogelijkheid om verhaaltjes voor te lezen. Door “Tell Me a Story” tegen je Google Assistent op iOS of Android te zeggen kun je gerust in slaap vallen. De assistent begint namelijk met het vertellen van een verhaal. Uiteraard is de assistent slim genoeg om meerdere commando’s te begrijpen. Door “Hey Google, tell me a bedtime story.” weet Google precies wat te doen. De functie was in het verleden al te gebruiken op Google Home.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).