Deze gratis app beschermt je privacy in Windows 10

Deze gratis app beschermt je privacy in Windows 10
Windows 10 wordt over het algemeen goed ontvangen, maar Microsoft’s besturingssysteem blijkt op het gebied van privacy toch wat minder te vertrouwen dan veel mensen zouden willen.

Je hebt er vast al over gelezen, maar Windows 10 verzamelt op alle mogelijke manieren informatie over je. Voor je het weet is Microsoft beter op de hoogte over je privéleven dan je eigen familie en dat is iets waar hoogstwaarschijnlijk niet één Windows 10-gebruiker op zit te wachten. Gelukkig kun je er nu simpel en snel iets aan doen.

Het is namelijk niet meer nodig om zelf in de instellingen te duiken en allerlei trackers uit te schakelen. DoNotSpy10 neemt al deze handelingen van je over door je in een overzichtelijk scherm te laten kiezen welke 37( !) privacy gerelateerde opties je wel of niet noodzakelijk vindt. Vervolgens kun je weer zonder privacy-zorgen gebruik maken van je pc.

DoNotSpy10 is hier gratis te downloaden.

UPDATE: het betreffende programma zou de alarmbellen van AntiVirus-software doen rinkelen, volgens de reacties hieronder. Pas dus goed op!

6 reacties

    • @Gioor: ja, en kennelijk ook maar goed ook, want het zal de mensen van apparaat jeuken dat ze adware, spyware en of trojans verspreiden aangezien ze geen enkele actie ondernemen 😉

      Overigens schijnt het adware te zijn, maar op diverse sites wordt er al vermelding van gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *