Deze grootste Samsung Galaxy S10 komt niet naar Benelux

Mooi dingetje, maar niet voor ons
Samsung’s grootste smartphone tot dusver komt niet naar ons toe.

Het is wellicht een opluchting voor Samsung-fans dat de Samsung Galaxy S10 5G niet deze foeilelijke notch krijgt, maar daar houdt het goede nieuws wel zo’n beetje op. De gigantische Galaxy S10 5G komt namelijk niet naar de Benelux.

Nu, 5G is nog een verre droom, maar veel merken maken zich langzaam klaar voor de transitie naar het snellere cellulaire netwerk. Ook Samsung doet dat, maar blijkbaar zien ze geen heil in 5G in de Benelux. Althans, in een persbericht maken ze duidelijk dat de Zuid-Koreanen deals hebben gesloten met verschillende providers in onder andere Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. De Benelux zit daar niet bij.

Tijdens de presentatie van gisteravond maakt het merk bekend in de eerste helft van dit jaar met de nieuwe Galaxy S10 5G te komen, maar dat is een release in de Verenigde Staten. Wanneer Europeanen met het toestel aan de slag kunnen, is nog niet bekend. Ook de prijs is nog niet bekend, maar reken in elk geval op een hogere prijs dan de Galaxy S10 Plus (€999 euro).

De Galaxy S10 5G is niet zomaar een S10 met netwerkondersteuning voor 5G. Zo is de smartphone een belangrijke 6,7-inch groot, heeft hij met 4500mAh een batterij die 400mAh groter is dan de S10 Plus en komt hij in één RAM/geheugen-configuratie, namelijk respectievelijk 8GB en 256GB.

Ach ja, dan moeten we het voorlopig doen met de prachtige Galaxy S10 en S10 Plus, die wel gewoon naar ons kikkerlandje komen. Oh, en wil je een early adopter zijn van gloednieuwe technologieën en wil je je zuurverdiende centen per se aan Samsung geven, dan kun je ook nog altijd aan de slag met de revolutionaire Galaxy Fold.

Nog geen reacties

  1. Ik vind het altijd zo gek dat ze zo krampachtig bepalen in welke landen een bepaalde telefoon wel en niet komt. Hoeveel mensen wonen in de Benelux? Rond de 30 miljoen? Zijn er vast wel een paar honderd gekken te vinden die dat ding willen hebben. Leg dus gewoon een zooitje van die telefoons bij de importeur en klaar is Kees. Iedere verkochte telefoon is er toch weer eentje toch?

    • @f612s: Komt nog een hoop bij kijken, invoeren, invoerkosten, licenties, EU keuring, Per land afgestemde marketing en ga zo maar door. En nu in dit geval dus ook nog eens een exclusiviteitsdeal.
      Vergeet ook niet dat 5G voorlopig nog bepaald “bereikbaar” gaat zjn in Nederland. letterlijk en figuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *