Deze GTA classics komen naar de PS4

gta 6 geruchten feiten
Naast GTA voegt Rockstar ook nog andere toppers toe aan deze collectie.

Als echte GTA-fanaat heb je je vroeger vast en zeker vermaakt met Grand Theft Auto: Liberty City Stories en Grand Theft Auto: Vice City Stories. Oorspronkelijk waren deze delen speelbaar op de PlayStation Portable, maar werden laterna ook op de PS2 gelanceerd.

Maar dat kan nog beter, zo moet Rockstar hebben gedacht. Het heeft er namelijk alle schijn van dat deze twee klassiekers binnenkort naar de PlayStation 4 worden getransfereerd. Het Amerikaanse ESRB heeft namelijk beide spellen van een beoordeling voorzien, wat hint op een aanstaande (re-)re-release.

Daarnaast levert Rockstar binnenkort Max Payne 2: The Fall of Max Payne én de raceklassieker Midnight Club 3: DUB Edition. Aangezien de populaire uitgever eerder al enkele klassiekers heeft overgeheveld naar de huidige generatie consoles, is het aannemelijk dat we binnenkort ongetwijfeld een officieel bericht van de zojuist door de ESRB-gewaardeerde games binnenkrijgen.

Bovenstaande spellen verschijnen waarschijnlijk onder de noemer ‘PS2-Classic’ in de PlayStation Store. Kijken we naar eerdere ports, dan is de verwachting dat de afgestofte spellen een hogere resolutie hebben dan voorheen en speciale Trophy ondersteuning hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *