Deze hilarische YouTube-sensatie wordt Netflix-film (trailer)

Hilarisch!
De ongemakkelijke humor van Between Two Ferns komt naar Netflix.

Between Two Ferns was jarenlang een sensatie op videoplatform YouTube, niet alleen door de aanstekelijke ongemakkelijkheid van host Zach Galifianakis (ja, die naam moest ik even copy-pasten) maar ook door alle gigantische sterren die bij de sketch show op bezoek kwamen. Die twee ingrediënten worden opnieuw bij elkaar gegooid voor een gloednieuwe Netflix-film, Between Two Ferns: The Movie.

YouTube-kanaal Funny or Die haalde bij iedere publicatie van een nieuwe Between Two Ferns gemakkelijk miljoenen views binnen, met uitspatters voor afleveringen met gasten als Brad Pitt (16 miljoen views), Justin Bieber (23 miljoen views) en Barack Obama (26 miljoen views). De formule bleef altijd hetzelfde, ongeacht de statuur van de gast: Galifianakis stelt ongemakkelijke, ongepaste en veelal hilarisch pijnlijke vragen waarop de gasten ongemakkelijk en hilarisch gescript antwoord proberen te geven.

[gv data=”1c-3FQap7iw”][/gv]

Kennelijk heeft Netflix de rechten voor de show bemachtigd, want er komt nu een volledige film in het teken van de show naar de streamingdienst. Zoals gezegd is host Galifianakis weer van de partij en krijgt hij de meest beroemde sterren op bezoek. Denk aan Matthew Mcconaughey (Dallas Buyers Club, Interstellar), Peter Dinklage (Game of Thrones), Benedict Cumberbatch (Sherlock, Doctor Strange), Paul Rudd (Ant-Man, Anchorman), Keanu Reeves (John Wick, The Matrix) en ga zo maar door.

Op basis van de trailer mogen we dus de karakteristieke ongemakkelijkheid verwachten, maar ook een doorlopend verhaal, dat toegegeven vooral in dienst staat van het aan elkaar rijgen van de ‘afleveringen’ tot een volledige film).

[gv data=”OjljgkCQv5c”][/gv]

De film komt op 20 september naar de streamingdienst.

Lees ook: 5 hoogtepunten uit het Netflix aanbod in september

Screenshot @Netflix

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *