Deze hoodie laat je optimaal van muziek genieten

Auteur: , 4 Reacties
Deze hoodie laat je optimaal van muziek genieten

Geluidstechnicus Nic Pope ontwierp een speciaal vest voor mensen die in de muziekwereld werken, maar de speciale hoodie slaat nu ook aan bij het grote publiek.

De Audio Engineer’s Hoodie werd door Betabrand geïntroduceerd als crowdfunding-project. De hoodie bleek een regelrechte hit, waardoor het na 20 uur al zijn streefbedrag gehaald had. Het lijkt op het eerste gezicht op een normaal vest met een capuchon, maar beide kanten van de capuchon zijn gemaakt van extreem dun materiaal. Het is namelijk gemaakt van hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt aan de voorkant van speakers.

De hoodie werkt in principe hetzelfde als een speaker: doordat hij flexibel is, beweegt hij mee op de maat van de muziek, terwijl het geluid niet wordt gedempt. Dit gebeurt normaal natuurlijk wel bij het dragen van een koptelefoon over een hoodie. En aangezien het vest in de eerste plaats bedoeld was voor geluidstechnici, beschikt het ook over verschillende vakjes om je audio-materiaal in op te bergen.4 reacties

Whahahahaha mensen zijn echt waanzinnig
Volgens mij gaat zo de gehele functionaliteit van een capuchon verloren: warmte en bescherming tegen regen.
@robert110: Inderdaad….. zo iets ontwikkelen om er toch nog heel hip uit te kunnen zien….. mensen zijn waanzinnig
@hansolo: Als hip synoniem staat aan ronduit lachwekkend dan ja. Blij dat ik niet hip ben, of natuurlijk wel maar dat merk ik wel als ik uitgelachen word haha.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).