Deze hotelkamer komt met een next level game-ruimte

Auteur: , Geen reacties
Deze hotelkamer komt met een next level game-ruimte

Hier wil je niet meer uit.

Wie spendeert er nu uren in zijn of haar hotelkamer? Meestal ben je er om je op te frissen of de nacht te spenderen. Overdag heb je andere dingen te doen. Tenzij je deze hotelkamer boekt. Je vliegt naar Panama City voor dit hotel en niet voor alles wat Panama heeft te beiden.

De hotelkamer komt met een high-end gaming setup. Denk aan VR-brillen, een indrukwekkende stoel mét koeling en een Alienware PC met een Intel Core i7-8700 processor, 32 GB RAM en een GeForce GTX 1080 Ti GPU. De computer is aangesloten op een 65-inch 4k OLED televisie. Neem gerust een vriend of vriendin mee, want er is tevens een Alienware laptop, aangedreven door een Intel Core i7-7700HQ en aangesloten op een 34-inch scherm.

De gamebeleving wordt compleet dankzij een 5.1-surround geluidssysteem. Even geen zin in de computer? Lig onderuit op je bed en start de Xbox One Elite op. Net zoals een reguliere hotelkamer is een tweepersoonsbed en een badkamer aanwezig.

Een nachtje in deze hotelkamer spenderen kost 349 dollar. Klinkt plausibel, gezien de luxe die je ervoor terugkrijgt. Zeker als je een partner meeneemt en de kosten kan delen. Mocht je afvragen welk resort in Panama dit aanbiedt. Het gaat hier om het lokale Hilton hotel. (via Xataka)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).