Deze Hyundai kan je aantrekken [video]

Hyundai robotpak
De ijzeren kleding van deze Koreaanse fashiondesigner maakt je supersterk.

Nu de auto’s van Hyundai er steeds beter uit gaan zien (net zoals Kia) hebben de designers hun oog laten vallen op kleding. IJzeren kleding wel te verstaan. Meer specifiek zijn het eigenlijk exoskeletten. Maar goed, ook een exoskelet moet er natuurlijk wel een beetje flashy uitzien. Tony Stark was ook best wel even aan het kleuren voordat hij het uiterlijk van zijn Iron Man pak had bedacht.

Dit uitwendige skelet dat Hyundai aan het ontwikkelen is maakt je niet superoud, zoals dit skelet, maar juist superjong en megasterk. Het pak kan dus mooi van pas komen in magazijnen en in fabrieken. Til je gewoon even zelf die pallet op en heb je geen vorkheftruck nodig. Stapeltje cementzakken? Geen probleem, nooit meer gezeur aan je rug.

Maar ook aan de minder valide mens wordt door Hyundai gedacht. Naast het zware industriële pak werken de ontwikkelaars ook aan een robotpak dat gehandicapte mensen kan helpen met bijvoorbeeld lopen. Een beetje zoals het pak dat deze man dankzij crowdfunding heeft gekregen.

[gv data=”37NYbHfsTfU”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *