Deze iPad-achtige spiegel wil je hebben!

Deze iPad-achtige spiegel wil je hebben!
Tijdens je ochtendritueel kun je lekker nog Netflixen.

Techkunstenaar Rafael Dymek heeft een inactieve spiegel gemaakt die werkt als een soort iPad. Met de spiegel kun je bijvoorbeeld berichten sturen via Facebook Messenger of een Uber taxi bestellen terwijl je je klaarmaakt. Dit kan niet zo makkelijk met een traditionele iPad.

[gv data=”AGbfaadASVk”][/gv]

In het filmpje legt Rafael Dymek uit hoe de spiegel werkt. Het besturingssysteem van de spiegel lijkt op iOS 10, waardoor de spiegel een iPadachtige sfeer heeft. Net als een iPad heeft de spiegel rechts bovenin de tijd en datum en links bovenin het weer.

Via de spiegel kunnen berichtjes verstuurd worden en kun je het laatste nieuws zien. Verder kun je internetten, films en series bekijken. De applicaties op de spiegel kunnen ook van plek worden verwisseld, mocht je de layout van Dymek niet mooi vinden.

Verder hoef je niet bang te zijn dat je hierdoor niet meer normaal in de spiegel kunt kijken. De spiegel wordt weer normaal na 45 seconden van inactiviteit. Om de spiegel daarna weer te activeren hoef je alleen maar op een willekeurige plek op de spiegel te drukken.

Hoe de spiegel precies gemaakt is, is onbekend. En helaas; het gaat om een persoonlijk project, waardoor we nog even geduldig moeten wachten op de echte eerste iMirror van Apple. Laten we in ieder geval hopen dat Dymek de goede versie van iOS 10 heeft geïnstalleerd op zijn spiegel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *