Deze iPhone-app brengt het gevoel van de iPod terug

Deze iPhone-app brengt het gevoel van de iPod terug
Terug naar de basis!

Je kunt je het je bijna niet voorstellen, maar jaren geleden gebruikt je nog een los apparaat om al je muziek op te luisteren. De iPod behoorde tot het meubilair van iedere muziekliefhebber met een grote bibliotheek aan liedjes.

De iconische manier van navigeren maakte de iPod zo uniek. Met de touchscreens van tegenwoordig heeft het draaiwiel geen bestaansrecht meer. Toch komt het wiel voorbij in deze grappige app, gemaakt door ontwikkelaar Elvin Hu uit New York. De app symboliseert het gevoel van vroeger met een virtueel draaiwiel.

Niet alleen de looks zijn overgenomen, ook de geluidjes van vroeger zitten in de app verwerkt. De app kan gebruikt worden als muziekspeler, dus het is meer dan een gimmick. Hu heeft via Twitter een video gedeeld waarop de app in actie te zien is. Een publieke release zit er (nog niet) in.

Verwacht geen download in de Apple App Store. Apple ziet er normaal gesproken de humor niet van in als anderen hun werk kopieëren. Hu wil de app echter buiten de App Store gaan aanbieden voor liefhebbers, mocht hier behoefte aan zijn. (via The Verge)

https://twitter.com/elvin_not_11/status/1199717678908366854

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *