Deze iPhone case is duurder dan een iPhone zelf

Auteur: , 6 Reacties
Gresso iPhone case

Vergeet de logica die hiermee gepaard gaat en check even deze strakke case. Slick 'n smooth.

Als je een dure iPhone hebt aangeschaft ben je natuurlijk retezuinig op je nieuwe speeltje en wil je tegelijkertijd genieten van het strakke design. Maar je wilt je telefoon ook goed beschermen tegen ongelukjes. Nu zijn er allerlei hippe hoesjes maar een strakke case die én goed beschermt én het design van het toestel met rust laat zijn schaars. Daar komt Gresso in beeld met zijn beschermende iPhone-case. Het ‘hoesje’ bestaat uit titanium met stukjes 18-karaats goud. Nice.

De case wordt door een machine gemaakt maar sommige delen in het proces worden beïnvloed met menselijke handen. De titanium-supercase is gemaakt in beperkte oplage. Slechts 999 stuks worden er gebouwd en gaan de deur uit met een vanafprijs van een dikke 3000 dollar. Bestellen doet u HIER.6 reacties

Gevoelsmatig zal dit hoesje voor honderd euro titanium en voor vijftig euro goud bevatten; daarmee gehéél in de lijn der verwachting (lees: Apple traditie) de verkoopprijs van 3000 euro te rechtvaardigen.
@RRRobert: gehéél in de lijn der verwachting komen de Apple haters weer ;)
Zelfde als met auto’s ieder zijn voorkeur.
@bofkont: gehéél in de lijn der verwachting happen de Apple fanboys weer op iedere -in hun ogen- negatieve reactie jegens ‘hun merk’.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb helemaal geen hekel aan Apple, ik vind ze prachtig en innovatief, maar de wijze waarop ze de markt bespelen en het feit dat hun producten m.i. zwaar overpriced zijn maakt dat ik ze waarschijnlijk nooit zal bezitten. Maar om diezelfde reden zie je mij ook geen 600, 700 euro stuk slaan op een Galaxy S6, om maar eens een alternatief te noemen.
@RRRobert: dat is onzin want jij komt met de eerste negatieve reactie jegens Apple. Trouwens ben zelf ook geen apple fanboy, mijn volgende toestel wordt hoogstwaarschijnlijk een huawei p8.
Jullie snappen er zelf ook geen kloot van, de prijs is inclusief iPhone 6 128Gb voor de 5k variant en 64Gb voor de 3k variant! Dus dit is niet alleen maar een “hoesje” ;)
Je moet wel knap onnozel zijn wil 3000 euro voor een telefoon hoesje een logische investering lijken. Al was ik miljardair dan zou ik dit niet eens willen hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).