Deze iPhone XS Max kost je 15.000 dollar

iPhone
Sodeju.

The sky is the limit? Er lijkt geen einde te komen aan de reeks dure iPhones. In de basis is de iPhone XS Max al een prijzige jongen en daar doen case makers gerust een schepje bovenop. Je hebt dan altijd nog baas boven baas en dat is in dit geval het Russische luxebedrijf Caviar.

Ze hebben de nieuwe iPhone XS Max in het gamma opgenomen en bieden een versie aan met een metalen en diamanten body. Kosten: 15.340 dollar. Voor dat geld krijg je een iPhone XS Max met 512 GB opslag. Caviar biedt alleen het topmodel aan want in dit prijssegment is alleen the best of the best natuurlijk goed genoeg. Hou er wel rekening mee dat de iPhone wat zwaarder in de hand ligt. Het gouden toestel weegt 150 gram extra in vergelijking met een gewone iPhone uit de winkel.

Er zijn ook goedkopere modellen beschikbaar. Caviar lanceert dit dure en nog meerdere hoesjes onder de Maximum serie. Zo is er ook een variant met een titanium case. Deze kost 5.500 dollar en is handig als je ruzie hebt met een ander. Het hoesje is namelijk zo stevig dat een kogel niet door de case kan worden geschoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *