Deze keihandige Chrome-functie moet er komen!

Auteur: , 2 Reacties
Deze keihandige Chrome-functie moet er komen!

Een aangename verbetering aan de browser van Google.

Google Chrome werkt fijn, maar is niet perfect. Gelukkig zijn er elke dag ontwikkelaars bezig om te werken aan verbeteringen en nieuwe features voor de internetbrowser. Normaal gesproken gaat het om kleine, niet noemenswaardige zaken. Hoe anders is dat dit keer, want Chrome test momenteel een best wel vette feature.

Google is bezig een play-knop te verwerken in Chrome. Stel, je werkt met meerdere tabbladen en op één tablat speelt een YouTube-filmpje af, dan kun je die via Chrome pauzeren of hervatten. Je hoeft niet langer de pagina te openen en met je muis naar de pauze of play-knop van de YouTube-speler te gaan. Een tijdbesparende en chille functie die iedereen wel ziet zitten.

Het feit dat Chrome deze functie test maakt het aannemelijk dat we de feature teruggaan zien in een publieke versie. De functie werd gespot door ZDnet en Techdows. Zelf spelen met de testomgeving van Google Chrome kan door in deze browser in de adresbalk het volgende te typen: chrome://flags/2 reacties

Leuk, Maar de mute button van Firefox werkt net zo goed! Ik zou liever eenzelfde mute button zien.. (HET ICOOTJE IS ER NOTABENE AL!) Maar dat icoontje is dus totaal niet interactief.
Non-interactieve icoontjes anno 2019. Chrome de beste browser?
Chrome zou beter eerst zijn RAM probleem eens oplossen. Ik heb 12gb RAM in mijn pc en Google gebruikt 54%

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).