Deze Kickstarter kan je telefoon redden

eye-eye
Soms wil je even kijken op een plek die je niet kunt zien, maar om daar nou meteen je telefoon voor in gevaar te brengen.

Een smartphone is wel een mooi en handig apparaatje, maar het is ook een nogal prijzig ding. Dus als je een foto onderwater wilt maken, dan gebruik je je telefoon daar doorgaans liever niet voor. Zelfs al heb je een ‘waterdichte’ Samsung Galaxy S7.

De Eye Eye wil die problemen voor je oplossen. De Kickstartercampagne wil $101.000 ophalen om het apparaatje in productie te laten gaan. Als je de camera op een selfiestick zet kun je via je telefoon even onder iets kijken of in een vijver filmen.

De camera filmt in een maximale resolutie van 1280 bij 720 en neemt 1,3 megapixelfoto’s. Door de IP67 waterdichtheidsrating kun je hem zonder hoesje in het water steken.

Het geheel is via een kabel aangesloten op je telefoon en gebruikt ook de accu daarvan. Opnemen gebeurt ook op je smartphone. Doordat alle functies uit het machientje zijn gehaald kan het goedkoop worden geleverd (vanaf $65) en is het ook een heel klein dingetje geworden.

Meer Kickstarters? Zie hier, hier en hier andere voorbeelden.

[gv data=”m_LUeLRX9lU”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *