Deze Kickstarter maakt speaker van lege fles wijn

Corck
Zijn die lege flessen toch nog ergens goed voor!

Aan het einde van het weekend ben je ongetwijfeld opgezadeld met lege flessen wijn. Zeker na een feestje kun je over de nodige lege flessen beschikken. Enkeltje glasbak zou je denken. Deze Kickstarter maakt echter nuttig gebruik van de lege flessen. Met dit crowdfundingsproject kan het feestje namelijk gewoon doorgaan.

Cork bevestig je bovenop de lege fles. Dankzij de akoestiek van een lege fles wordt een hardere sound geproduceerd. De speaker kan via Bluetooth worden verbonden met je smartphone, zodat het afspelen van muziek kinderspel is.

Het product weegt slechts 76 gram en past in je broekzak. In principe past Cork op elk type fles, alleen biedt een lege wijnfles dankzij diens vorm de grootste kans op een mooi geluid. De speaker opladen doe je via micro-USB. Op een volle lading gaat de batterij zo’n 10 uur mee. Via een LED-lampje is te zien of de speaker aan het opladen is, muziek afspeelt of dat de batterij volledig geladen is.

De makers proberen via Kickstarter 20.000 dollar op te halen. Op moment van schrijven is er al meer dan 30.000 dollar opgehaald. Cork kost 40 dollar voor early-birds en de eerste levering zal vanaf december worden verscheept.

[gv data=”9d-Gnh_eV_8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *