Deze Kickstarter probeert je oploskoffie aan te smeren

Voilà
En het moet nog lekker smaken ook.

Oploskoffie is het type koffie dat je drinkt als er écht geen andere mogelijkheid is. Het smaakt nooit lekker en veel mensen zijn er dan ook geen fan van. De makers achter Voilà vinden oploskoffie ook vet bagger, maar bewijzen met hun product dat het anders kan. Als we ze tenminste mogen geloven. Ze hebben oploskoffie gecreëerd met “de fijnste ingredienten afkomstig uit de Verenigde Staten.”

Klinkt veelbelovend, maar het crowdfundingsproject loopt nog niet storm. Het idee heeft dan ook een groot “eerst zien (in dit geval proeven) dan geloven”-gehalte. Na 102 backers staat de geldteller op bijna 8.000 dollar. De bedenkers achter Voilà hopen uiteindelijk 26.000 dollar op te halen, maar of dat gaat lukken? Wie een donatie doet van 5.000 dollar wordt overigens de komende acht jaar voorzien van koffie. De crowdfundingssite ziet wel brood in het concept en plaatste Voilà onlangs in de ‘Projects We Love’-rubriek.

Eén reactie

  1. “Het smaakt nooit lekker en veel mensen zijn er dan ook geen fan van.”

    In sommige landen (oostblok) is het heel normaal om dagelijks oploskoffie te drinken. Het zal je nog verbazen hoe goed dit product wat wij Nederlanders alleen als backup zien eigenlijk smaakt. Zo slecht is het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *