Deze Kickstarter schenkt het perfecte kopje oploskoffie

Auteur: , Geen reacties
Deze Kickstarter schenkt het perfecte kopje oploskoffie

Overal wordt rekening mee gehouden.

Het zetten van een kopje koffie is geen kunst. Het zetten van een lekker kopje koffie wel. Bij een automatische machine is het slechts een aantal drukken op de knop. Met oploskoffie komt je eigen handigheid om de hoek kijken.

The Automatica helpt je een handje op weg. Deze Kickstarter is het werk van een gepassioneerd team koffieliefhebbers. Met deze gepatenteerde technologie wordt een lekker kopje oploskoffie geschonken en, zoals de naam al suggesteert, hoe je zelf verdraaid weinig te doen. Kort gezegd schenkt The Automatica je kopje vol. Met de volledige beschrijving schenkt The Automatica op de juiste temperatuur, met de juiste volume, met de correcte snelheid en dat in een vloeiende beweging omdat het kopje draait.

De makers hopen omgerekend 43.000 euro op te halen. De teller staat op moment van schrijven op ruim 14.000 dollar dankzij 43 backers. Het project heeft nog een kleine maand te gaan om het geldbedrag op te halen. Check de video op de Kickstarter pagina om het concept te ontdekken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).