Deze kleine kubus kan voorkomen dat je telefoon sterft

Auteur: , 2 Reacties
Deze kleine kubus kan voorkomen dat je telefoon sterft. En meer

Dit moet toch wel de meest veelzijdige telefoongadget zijn die we in lange tijd hebben gezien.

Dit is de WonderCube. Een kleine, sleutelboswaardige gadget met tal van toepassingen voor je telefoon. Het is om te beginnen een telefoonstandaard, om je apparaat onder een hoek te zitten voor het bekijken van films. Er zit ook een LED’je in, mocht je hem als zaklamp willen gebruiken. Als je de WonderCube uitklapt wordt het pas echt interessant. Dan ontvouwt er namelijk een micro-USB of een Lightning-connector, terwijl er aan de andere kant een USB-staafje verschijnt.

Je kunt hem dus gebruiken als oplader, als je hem aan een kabel hangt. Mocht er geen stopcontact voorhanden zijn, dan kan je in geval van nood een platte 9 Volt batterij aansluiten. Niet dat iemand die nog heeft liggen, maar in je rookmelder zit er vast nog wel een. (We adviseren niet om je rookmelder te plunderen voor de WonderCube, maar het kán wel.) Er zit ook een SD-kaartslot in, waardoor de Wondercube tegelijkertijd kan fungeren als gegevensdrager of backup voor je device.

Hier, alle functies in een plaatje.
WonderCub

Het apparaatje, verzonnen door het in Hong Kong gevestigde Mutants DesignLab, is deze week op Indiegogo geplaatst, in de hoop 50.000 dollar op te halen om ‘m in productie te kunnen nemen. De eerste 1000 backers betalen er 39 dollar voor. De reguliere prijs ligt straks op 49 dollar.2 reacties

iets verzinnen om een gewone aa batterij erop aan te sluiten en ik koop ‘m!
@pomoek: je bedoeld 4 aa’s?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).