Deze kleur komt naar de Huawei P30 Pro

Auteur: , Geen reacties
Deze kleur komt naar de Huawei P30 Pro

Kleurrijk!

Later deze maand presenteert Huawei de nieuwe P30 en P30 Pro. Dit worden de opvolgers van de vorig jaar geïntroduceerde P20 en P20 Pro. Waar Huawei vooral bekend staat om zijn blauw of zwarte kleurtjes bij de high-end toestellen duikt er dit keer en totaal nieuwe kleur op.

Deze kleur komt naar de Huawei P30 Pro

Waar we naar kijken is een rode tint die de zonsopgang moet illustreren. Het is een erg fraaie kleur, want een diepere rode kleur loopt naar boven toe over een lichtere kleur. Aan de hand van een lek weten we dat ze kleur gaat komen naar de nieuwe P30 Pro. Het is niet bekend of ook de goedkopere P30 non-pro de bijzondere tint gaat krijgen.

De nieuwe Huawei P30 en P30 Pro worden over minder dan twee weken voorgesteld in Parijs. De focus voor deze toestellen komt onder meer op de camera’s liggen. De kans is aanwezig dat er een derde instapper komt, onder de naam P30 Lite. Er was immers ook een P20 Lite. De kenmerkende dew-drop die we kennen van de Mate 20 non-pro komt tevens naar dit toestel. De drukke achterkant met drie-camera setup geeft alvast een tipje van de sluier dat we veel moois van deze Leica-constructie mogen gaan verwachten. (via WinFuture)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).