Deze koptelefoon kan je vrouw zwanger maken

Deze koptelefoon kan je vrouw zwanger maken
Wat doe je als je zwanger wilt worden, maar hier maar niet in slaagt? Als het aan Yono ligt kopen alle vrouwen hun oordopjes, want die helpen je alsnog.

De oordopjes van Yono houden nauwkeurig bij wat je lichaamstemperatuur is. Hieraan is namelijk af te lezen wanneer een vrouw in haar meest vruchtbare periode zit. De oordopjes meten de temperatuur 70 keer per nacht en sturen deze gegevens vervolgens door naar de Yono-app. Je hoeft er zelf dus niets meer voor te doen om deze informatie te verzamelen.

Dat kan nu namelijk ook al met een simpele lichaamsthermometer, maar die zijn vaak onhandig in gebruik. De metingen zijn bijvoorbeeld lang niet altijd nauwkeurig, terwijl het ook niet te doen is om meerdere metingen per nacht uit te voeren. Om nog maar te zwijgen over de ‘administratieve’ rompslomp door alle metingen die je moet bijhouden.

Het is dan ook niet voor niets dat de Yono is ontworpen door Vanessa Xi, die zelf haar temperatuur probeerde te meten met een conventionele thermometer. Zij hoopt nu 30.000 dollar op te halen via Kickstarter en is goed op weg, dus als je de Yono-oordopjes voor een interessante prijs op de kop wilt tikken, dan kun je beter niet al te lang wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *