Deze krachtige powerbank maakt vast stroompunt overbodig

Anker Powerhouse
Altijd op zoek naar een stopcontact voor je elektronische gadgets? Met de Anker PowerHouse heb je dat voorlopig niet nodig.

Met het apparaat kun je wellicht tot een maand zonder vast stroompunt overleven. Het ligt er natuurlijk net aan wat je allemaal meeneemt. De Powerhouse heeft een capaciteit van 120.600mAh. Dit betekent dat je ongeveer 40 keer een smartphone volledig op kunt laden. Van 0 naar 100 procent.

Naast een smartphone, geeft Anker ook andere statistieken vrij. Zo moet het apparaat je laptop zo’n 15 keer kunnen opladen vanaf nul en een minikoelkast gaat zo’n 7 uur mee. Prima voor een korte nacht, als je bijvoorbeeld gaat nachtvissen. De Powerhouse beschikt over vier USB-poorten. Het duurt ongeveer 10 uur om het apparaat volledig op te laden. Een LCD-display geeft aan hoeveel capaciteit er nog over is en hoelang het gaat duren voordat je aangesloten apparaat volledig is opgeladen.

Al dat lekkers komt wel met een prijs. De Anker Powerhouse is met 500 dollar alles behalve een goedkope aanschaf. Gelukkig krijg je er wél wat voor terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *