Deze Le Mans-iconen komen naar Project Cars 2

Auteur: , 1 Reactie
Project Cars 2

Le Mans-liefhebbers doen er goed aan Project Cars 2 te kopen, want de nieuwe DLC staat helemaal in het teken van de beroemde endurancerace.

Officieel weten we nog niets over het Le Mans-pack, maar via de Microsoft Store lekte toch al een en ander uit. Slightly Mad Studios gaat op de Steve McQueen-tour en dat betekent dat je op het klassieke circuit uit 1971 kunt racen. Precies, net als in de film. Je kunt ook achter het stuur kruipen van auto’s uit de film, zoals de Porsche 917 LH, Ferrari 512 S en 512 M.

Ben je meer van het moderne speelgoed, dan hebben we ook uitstekend nieuws voor je. Porsche levert de recordbrekende 919 Hybrid aan, terwijl ook de Audi R18 uit 2016 in twee specificaties toegevoegd wordt. De Le Mans-wagen is gericht op snelheid, de Fuji-wagen op downforce en grip. Als laatste komt ook de Toyota TS050 naar pCars 2.

Zoals gezegd: officieel weten we nog niets over het Le Mans-pack. Microsoft meldde 5 juni als releasedatum, dus laten we ons daar maar aan vast houden.1 reactie

Ik hoop dat ze dan ook het klassieke le mans circuit erin gooien. Lekker met 390km/h over de mulsanne straight

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).