Deze Lenovo Yoga tablet heeft een ingebouwde beamer

Lenovo-beamer-tablet
Lenovo heeft een nieuwe tablet aangekondigd, die je in een handomdraai in kunt zetten als beamer.

De zogenaamde Yoga Tablet 2 Pro is een 13,13 inch tablet met een 2560×1440 LCD display, waar een kleine beamer in verwerkt zit. Naast een aantal verschillende standen om hem rechtop te zetten, is er een nieuwe stand toegevoegd, zodat je hem kunt ophangen. Dit moet voor een betere projectie zorgen. Door je tabletscherm te projecteren kan er maximaal een beeld van 50 inch op de muur ontstaan, wat de Yoga 2 Pro zo’n 3 uur volhoudt tot hij weer opgeladen moet worden.

Specificaties
Als de beamer uitstaat kun je 15 uur doen met de accu van de Yoga Tablet 2 Pro. Verder is deze tablet uitgerust met een 8- en 1.8 megapixelcamera, vier core Intel Atom processors, 2GB aan RAM en 32GB opslag dat je uit kunt breiden dankzij de microSD-opening. De tablet is vanaf eind oktober vanaf de website van Lenovo te bestellen voor 499 euro.

[gv data=”AU_PHEW6luo”][/gv]

Andere tablets
Daarnaast onthulde Lenovo ook nog een aantal andere tablets in de Yoga-serie. De specificaties van deze tablets zijn identiek aan die van de 2 Pro, al moeten ze het zonder beamer doen. De verschillen zitten hem verder in een 10 en 8 inch model, dat op Windows 8.1 of Android 4.4 draait. Een Pro-editie van deze tablets is 13,3 inch en draait standaard op Android.

Lenovo-tablet

Dat verschil merk je ook meteen in de prijs. Het 8-inch Android model is nu te koop voor 229 euro, en de 10-inch voor 299 euro. Als je liever voor Windows gaat moet je tot eind oktober wachten, deze tablets kosten honderd euro meer.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *