Deze leuke Netflix-film krijgt een vervolg

Auteur: , Geen reacties
Deze leuke Netflix-film krijgt een vervolg

De romantische comedy blijkt geliefd.

Een luchtige popcorn-film die makkelijk wegkijkt. Ideaal voor een doordeweekse dag na een hele dag te hebben gezwoegd op het werk of op school. Wat dat betreft is de film To All the Boys I’ve Loved Before een leuke film voor zowel jongens als meiden. Ben je als stoere kerel toch wat harders gewend, dan kun je Netflix-film altijd nog kijken met je date.

Er komt een vervolg van To All the Boys I’ve Loved Before en de oorspronkelijke cast en crew zullen deel uitmaken van deel twee. De productie is in handen van Overbrook Entertainment. Hetzelfde bedrijf kennen we bijvoorbeeld van de Netflix-film Bright met Will Smith.

To All the Boys I’ve Loved Before is gebaseerd op de trilogie van Jenny Han. Drie boeken in één film proppen was al een lastige klus en er ligt nog genoeg materiaal om een tweede en heel misschien wel een derde film te maken van de boekenreeks. De andere boeken van Han heten I Still Love You en Always and Forever, Lara Jean.

De film To All the Boys I’ve Loved Before was een succes. Netflix omschreef de titel in oktober als één van de meest bekeken Originals.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).