Deze LG 4k beamer is behoorlijk indrukwekkend

Auteur: , Geen reacties
Deze LG 4k beamer is behoorlijk indrukwekkend

Een product om naar uit te kijken!

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat CES, dé technologiebeurs in Las Vegas, op het punt staat om te beginnen. In januari barst de jaarlijkse techbeurs weer los en fabrikanten staan te popelen om nieuwe producten en concepts aan de wereld te tonen.

Zo ook LG. De Zuid-Koreaanse techgigant staat volgend onder meer met deze nieuwe 4k beamer op de stand in de gokstad in Nevada. Het gaat hier om een laser projector die in staat is om van een afstand van nog geen 18 cm een beeld van 120-inch te creëeren. Zet je de beamer iets dichterbij de muur, bijvoorbeeld een afstand van maar 5 cm, dan is het apparaat alsnog in staat om een beeldgrootte van 90-inch weer te geven. De beamer komt met LG’s eigen ThinQ AI, waarmee je je stem kunt gebruiken voor bediening. Tevens kun je het apparaat via Magic remote met handgebaren bedienen. Hoewel de LG het beste werkt in een donkere kamer, moet de beamer ook in een lichte kamer fraaie beelden kunnen tonen.

Helaas is niet bekend wat de 4K laser projector moet gaan kosten en wanneer LG het apparaat op de markt gaat brengen. Demo’s zullen tijdens CES in Las Vegas worden gegeven. Hoewel de LG vermoedelijk aan de prijs zal zijn, is het gaaf om te zien hoe hard de ontwikkelingen gaan op het gebied van beamers.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).