Deze lokaas-drone maakt van vissen een unieke belevenis

PowerRay FishFinder
Zelfs de traditionele vissport is niet heilig meer in 2017.

Er staat ons veel te wachten op het CES in Las Vegas. Naast de reguliere nieuwe gadgets zoals smartphones, computers en dergelijken zijn er ook genoeg innovatieve producten te vinden. Zo ook de PowerRay Fishfinder: een speciale drone voor vissers die jouw avondeten naar zich toe lokt.

De PowerRay is afkomstig van PowerVision. Op het CES in Las Vegas toont het bedrijf de unieke onderwaterdrone voor het eerst aan het grote publiek. De speciale onderwaterdrone kan tot wel 30 meter diep duiken, en de speciale sonar kan zelfs tot 40 meter diepte je potentiële avondeten voor je spotten.

Deze op afstand bestuurbare onderwaterdrone zoekt naar vissen en lokt ze door middel van een speciale lamp en eventueel lokaas. Dankzij de ingebouwde camera en bijbehorende smartphone-app houd je alles in full-hd-resolutie makkelijk in de gaten. Doordat de PowerRay het vuile werk voor je opknapt, hoef jij alleen nog maar je hengel uit te gooien om de gelokte vissen te vangen.

[gv data=”LUhPl-6X-H0][/gv]

Is een iPhone-scherm niet interessant genoeg, dan kun je er ook voor kiezen om een speciale virtual reality-bril op te zetten, waardoor je op unieke wijze je visjes vangt met de PowerRay. De speciale PowerVision VR Goggles beweegt de drone mee als jij je hoofd in een bepaalde richting draait.

Ben je nu al fan van de PowerRay FishFinder, dan moet je nog even geduld hebben. De drone is is pas vanaf 27 februari te bestellen. Een officiële adviesprijs is ook nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *