Deze Macbook cover moet je hebben

Heb je soms verf over je MacBook gegooid?
Maak van je MacBook een kunstwerk!

Het ontwerp van een MacBook is simpel en strak. Helaas lijken hierdoor alle MacBooks op elkaar en dat werkt niet als je graag een unieke laptop wil. Je kunt er natuurlijk een cover van een kleurtje op plakken, maar waarom hou je het bij een kleur als je de hele regenboog kan krijgen?

Met de watercolor dropped MacBook skin van Etsy verkoper MixedDecal kun je een MacBook veranderen in een regenboogkunstwerk. De cover is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl dat 3 tot 5 jaar meegaat en het past precies om je MacBook heen. Wij zijn fan!

Volgens de verkoper kun je de cover makkelijk aanbrengen en ook makkelijk weer verwijderen zonder dat er plak achterblijft, dankzij een gepatenteerde lijmsoort. Verder zou de cover een anti-UV coating bevatten en is deze waterproof en maar 0,03 mm dik.

Verder kun je ook kiezen waar je de cover wil plaatsen bijvoorbeeld alleen op je toetsenbord of alleen op de achterkant van je scherm. Mocht je interesse hebben in een cover, dan start de prijs bij €19,49. Verzending duurt ongeveer 2 tot 5 weken.

Meer? Check deze 8 designs van Apple die je nog niet kende.

2 reacties

  1. Nice! Maar hebben ze ook gewone beschermhoezen? Want ik hoef geen bijzonder aparte look voor mijn laptop, maar extra bescherming kan zeker geen kwaad. Hebben ze dat ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *