Deze man is de eerste in rij voor de iPhone 6

Deze man is de eerste in rij voor de iPhone 6
Zo. Dit heerschap is er vroeg bij.

De iPhone 5s is nog maar een paar maanden op de markt. Zijn opvolger, een telefoon waarvan we massaal aannemen dat-ie iPhone 6 gaat heten, is nog helemaal niet aangekondigd en zal vermoedelijk pas in het najaar zijn onthulling krijgen. ‘FIRST!’ riep de Japanse blogger Yoppy echter, en ging alvast voor een Apple Store in Ginza zitten, gekleed in een kostuum dat hij omschrijft als “iPhone cosplay”.

We betwijfelen of de ludiek geklede Yoppy er nog steeds zit. Op zijn Twitter-account duiken weer tal van andere foto’s op. Bovendien hield hij een soortgelijke actie voor de iPhone 5, die hij niet lang heeft volgehouden.

Publiciteitsgeil, je zal het maar zijn. Tenzij hij daadwerkelijk nog een maandje of zeven blijft zitten, dan nemen we onze pet voor hem af.

De Tweet waar het mee begon
Gekkie is eerste in rij voor de iPhone 6

Nog geen reacties

  1. Je kunt van Apple en hun producten vinden wat je wil, maar leg maar eens uit waarom alleen zij dit soort idioten als klant hebben.

    Ik denk dat er weinig merken zijn die zo’n enorme klanten-trouwheid hebben. Tesla is een andere bedenk ik me opeens (al ben ik niet voor de deur van een vestiging gaan liggen voor m’n S85…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *