Deze man maakt een foutje van $100.000 [video]

Au, dit foutje kost zo’n $100.000 dus dat moet je zelf maar niet maken. Je bent nu gewaarschuwd.

Een Steadicam is een heel handig apparaat waarmee je waanzinnig gave beelden kunt maken. Het is ook een ontzettend duur apparaat en het is ongelooflijk zwaar. Je kunt dankzij een Steadicam met je filmcamera lopen terwijl je filmt. Je kunt zelfs rennen als het nodig is. Hij vlakt bijna alle onnodige bewegingen uit tijdens het filmen.

Naast het dure en zware aspect is het ook een moeilijk apparaat om te bedienen en als het fout gaat, dan ben je ook goed de sjaak. Zoals de meneer in dit filmpje laat zien. Hij staat een beetje dom te doen met de Steadicam totdat het apparaat breek zegt. Vervelend voor hem is namelijk ook dat er een Arri Digitale camera op zit. Zegt je natuurlijk niks, maar het is eveneens een gruwelijk duur apparaat, dat je beter niet laat vallen, want dan kun je de komende jaren niet meer op vakantie. En je hypotheek niet betalen. En eigenlijk helemaal niets, want je bent honderdduizend dollar lichter. $100.000!

[gv data=”TjSxVBW3Vx8″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Wel een indrukwekkend apparaat overigens. Wat gebeurt er nou precies? Ik neem aan dat het niet de bedoeling is dat hij spontaan afbreekt gezien de prijs van de camera en de Steadicam zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *