Deze man vlieg met een jetpack door New York [video]

Joepieieieieieieieeeeee
Een jetpack, veel James Bondiger wordt het niet, en deze man heeft er een.

In de stad waar je boetes van miljoenen dollars kunt krijgen voor het vliegen met een drone gaan vliegen met een jetpack. Je moet het maar durven. Maar de man in deze video durft het dus.

Het is dan ook de baas van een ontwikkelaar van jetpacks, David Mayman. Zijn bedrijf JetPack Aviation heeft het eerste commerciële model van een jetpack ontwikkeld.Inderdaad, er waren al eerder jetpacks, maar heb jij er ooit een kunnen kopen?

Ja, die Emiratesreclame had ook vliegende mannen met jetpacks, maar dat waren toch meer parachutespringers met een motor op hun rug. Dit is een echte VTOL jetpack, waar je dus vanaf de grond mee kunt opstijgen en ook weer gecontroleerd terugkomen.

De JetPack Aviation JB-9 wordt, volgens het bedrijf, het eerste echte jetpack dat je ook kunt kopen. Dan moeten ze opschieten, want deze Nieuw-Zeelanders beweren ook dat ze de eersten worden.

Goed, genoeg gelezen, het wordt tijd om filmpjes te kijken, hier vliegt David Mayman met zijn Jetpack door New York City en langs het Vrijheidsbeeld.

[gv data=”gCYSWyHDpfU’][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *