Deze Marvel blockbuster komt toch naar Disney + [video]

Auteur: , 1 Reactie
disney-plus-avangers-endgame

Nederland heeft alweer de primeur.

Nadat Disney + in oktober een enorme lijst streamde met allerlei titels die vanaf de launch op 12 november te zien zijn bleek dat er ook nogal wat titels misten. Inmiddels kwam Disney + met het nieuws dat er een belangrijke Marvel-hit wordt toegevoegd aan hun programma.

Inderdaad. Avengers: Endgame is direct bij de launch op 12 november in Nederland te bekijken. Daarmee hebben we samen met Amerika en Canada de primeur omdat Disney + in deze landen als eerste live gaat.

De Marvel-catalogus leidt de laatste tijd tot steeds fellere ruzies tussen diverse filmlegendes en Disney +, maar blijkt onder kijkers mateloos populair. Daarmee heeft Disney + dus een sterke troef in handen in de streaming-oorlog. Om ervoor te zorgen dat je het spoor niet bijster raakt heeft Marvel op haar eigen Youtube-kanaal een overzicht gemaakt van alle Marverl-titels die je vanaf de launch kunt bekijken op Disney +.1 reactie

Lekker hoor. Dan snel de nieuwe Spiderman er op en volgend jaar Black Widow, zijn we weer helemaal bij met Marvel. De vraag is alleen, gaat hierna het abbonoment de deur uit, of gaan we een tweede poging wagen aan de X-men franchise?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).