Deze mensen hadden een minder leuke kerst

First World Problems. First World Problems Everywhere
Kerst. Voor de één een fijn moment van samenzijn met familie en/of vrienden, voor de ander hét moment om nou GVD eindelijk eens die tablet of auto te krijgen van je ouders.

Redditor ciacciojon zocht op Twitter naar de grootste klagers die niet bepaald tevreden waren met de kerstcadeauvangst van dit jaar. Of zeg maar gerust; Twitteraars die ronduit ontevreden waren en dat duidelijk lieten merken. Want f#ck kerst als je geen iPad, iPhone of auto hebt gekregen, nietwaar?

De Kerstklagers van 2013

Nog geen reacties

 1. Nou het was hier reuze gezellig rond het gourmet stel tot we hoorden dat mijn neef in coma ligt en inmiddels zelfs al is opgegeven. 🙁

  Zo zie je maar zo ben je er en zo ben je weg, geniet van elkaar en wat kunnen die kudt cadeautjes je schelen op het eind.

   • Wat een ondankbare honden zijn dit. Toevallig ook allemaal amerikanen? Ze moesten zich schamen, kerst gaat niet om de cadeautjes, maar om het samen zijn met familie en/of vrienden.. Maar het gaat allemaal uiteindelijk om de geboorte van Jezus Christus.

 2. Goh al zouden mijn ouders met het idee komen zou ik het niet willen. Dat beetje extra trots die je krijgt als je je EIGEN zelf verdiende 800 euro neertelt voor je iPhone is 1000X leuker!!!!!

    • @towi1989: het heeft nog wel waarde, maar voor sommige mensen is die waarde hoger dan voor anderen. Ik geef niets om een ipad of iphone omdat het onhandige kutdingen zijn. Ik heb een iphone van mijn werk omdat het moet, maar ik had liever een nokia 3310 gehad. Maargoed het neemt niet weg dat ik weet dat het een telefoon van 500+ euro is en dat ik dat persoonlijk te veel geld vind voor wat je krijgt.

 3. Ik vind het wel zielig, zelfs ik kreeg 10 jaar geleden al ipads en iphones voor kerst. Mijn pa vertelde laatst over toen hij een PS3 kreeg voor kerst toen hij 12 was, dat waren pas kado’s.

   • @JamesBond007: de iphone kwam in 2007 op de markt, de ipad 1 in 2010, dat moet toch al voldoende indicatie zijn dat mijn post sarcastisch is, het feit dat mijn 63 jarige vader op zijn 12e voor kerst een ps3 zou moeten hebben gekregen lijkt mij alleen nog maar duidelijker te maken dat het hier om sarcasme gaat. Zijn er nu echt mensen zo dom dat ze dit niet snappen?
    Je doet je naam geen eer aan, ik zou van de altijd goed doordachte wel gesproken geheim agent toch meer hebben verwacht.

 4. Verwende jong.. bah.. als mijn kind ooit zoiets naar mij durft te ventileren kan die nog een trap na krijgen ook (die ene twitter: hij had 10 maanden de tijd die fucking cunt..). Zo zijn wij niet opgevoed.. zo voed ik ze ook niet op. Ik wou als tiener ook een brommer. Ik vroeg hem aan mijn vader. Hij keek nog niet op van zijn krant. Hard werken jongen. Meer woorden maakte hij er niet aan vuil. En die brommer kwam er. En die stereotoren, etc, etc.. inderdaad hard werken naast mijn school in de avonduren in de supermarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *