Deze mensen kregen betaald om met LEGO te spelen

Deze Silverado van LEGO is een bizar project
Even goed kijken.

Neem nog een slok van je koffie, neem een hap van je croissant en wrijf de slapers uit je ogen. Wat je ziet is geen gewone Chevrolet Silverado, maar een replica gemaakt van LEGO. Het kunstwerk is zo goed nagemaakt dat het net lijkt op een echte pickup.

Deze Silverado van LEGO is een bizar project

Dit komt mede door zijn formaat. LEGO en Chevrolet hebben gezamenlijk deze creatie gebouwd en het ding is net zo groot als een echte Silverado. Er waren een bizarre 334.544 bouwstenen nodig om de auto zo te krijgen. Het gevaarte weegt 1.500 kg en er kwamen meer dan 2.000 manuren bij kijken om het project af te krijgen.

De auto werd gebouwd ter gelegenheid van The Lego Movie 2: The Second Part. In Nederland draait deze film medio februari onder de naam De Lego Film 2. LEGO en Chevrolet hebben in het verleden vaker samengewerkt voor een film. Het ging toen om de Lego Batmobile uit Lego Batman (2017). Maar liefst 18 mensen hebben gewerkt aan het bouwsel. Het bouwproces werd ook geregistreerd, middels een timelapse video kun je het in de video hieronder bekijken.

[gv data=”iTw8MHmPKUI”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ok, ik zal even proberen een constructieve bijdrage te leveren, maar ik vind dit dus echt een steengoed idee. Ik val hier echt als een blok voor. Die mensen zien er ook uit als jongens op wie je kunt bouwen, ze dragen allemaal hun steentje bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *