Deze mid-range telefoonlijn is beschermd tegen stof en water

De Samsung Galaxy Alpha in 2014
En ook helemaal niet duur…

Ja, je leest het goed! Samsung komt met een nieuwe lijn mid-range telefoons, die allemaal voorzien zijn van de hoogste bescherming tegen stof en water.

De lijn, Samsung Galaxy A, werd in 2014 al geïntroduceerd met behulp van Doutzen Kroes. De Samsung Galaxy Alpha was toen niet waterbesteding, maar had wel een luxe metalen afwerking die het vlaggenschip van Samsung destijds ook had.

Een aantal gelekte foto’s van de nieuwe Samsung telefoons laten zien dat deze zijn beschermd tegen stof en water. De telefoons krijgen een beschermingsscore van 68, wat ongeveer het hoogste is wat je kunt halen. Maar om eerlijk te zijn verwacht je nu dat alle telefoons waterproof zijn, want je mag er immers een hoop geld voor neertellen.

Toch gaat niet elk bedrijf voor de hoogste beschermingsscore, zoals Google met de Google Pixel. Samsung maakte vorig jaar ook de fout door de Galaxy S6 niet waterproof te maken. Het bedrijf heeft de fout hersteld in de Samsung Galaxy S7 en het lijkt er nu op dat de fout ook hersteld gaat worden in de 2017 versies van de Galaxy A serie.

De grootste uit de nieuwe serie is de GalaxyA7 (2017). Het heeft een 5,7 inch 1080p scherm en een Exynos 7880 processor met 3GB RAMgeheugen en 32GB of 64GB aan opslag. De camera heeft aan beide kanten 16 megapxixels. Er gaan geruchten over een f/1.9 groothoeklens en dat is zeker niet standaard voor een mid-range toestel.

Het is niet duidelijk wanneer Samsung deze nieuwe serie telefoons naar buiten brengt, maar we denken snel aangezien er twee belangrijke technologie events zijn in de aankomende twee maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *